Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.

10-22-2017, 08:44 AM
Post: #1
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Prowadzę niewielki zakład produkcyjny i do niedawna szło jako tako, ale ostatnimi czasy mamy poważny problem ze zbytem towaru. Znajomy wspominał coś o reklamie internetowej. Znalazłem firmę, która się tym zajmuje o nazwie Grupa Tense, ale nie umiem znaleźć nic rozsądnego na ich temat. Może ktoś z was wie coś o nich? Prosiłbym o podzielenie się opinią.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 09:26 AM
Post: #2
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Moja teściowa pracuje w firmie, która korzystała z ich usług. Kiedyś na jakimś spotkaniu opowiadała o tym, że ich szef zdecydował się na reklamę i zlecił to zadanie właśnie tej firmie. Zapamiętałam, bo zainteresowała mnie nazwa. Mówiła, że po miesiącu sprzedaż im wzrosła o ponad 50 procent a później trudno im było nadążyć z produkcją.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 10:04 AM
Post: #3
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
o, to ciekawe, mnie też właśnie coś takiego by się przydało, bo inaczej przyjdzie mi zrezygnować z biznesu. Szkoda mi też ludzi, którzy u nie pracują.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 12:50 PM
Post: #4
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Szkoda ludzi i szkoda Cebie. Skoro interesuje cię Grupa TENSE opinie w Internecie są różne, bo konkurencja w tej branży, jak w każdej innej, nie śpi i oprócz dobrych, są też i te mniej pochlebne. Jednak myślę, że mniej powinny cię interesować plotkarskie strony. Zajrzyj tu: https://www.grupa-tense.pl/referencje/ bo tylko tu znajdziesz konkretne firmy, mniejsze i ogromne, które współpracowały i współpracują z Tense i są tą współpracą zachwycone. Wśród zadowolonych klientów są banki, sieci restauracji, apteki, wydawnictwa, firmy meblarskie i wiele, wiele innych, których sprzedaż wzrosła diametralnie po podjęciu współpracy.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 02:31 PM
Post: #5
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
No tak, masz rację. Lepiej opierać się na zdaniu kogoś, kto się podpisuje niż kogoś, komu się wydaje, że Internet jest anonimowy i przyjmie wszystko.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 03:52 PM
Post: #6
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Dokładnie, widzę, że myślisz konkretnie. To mi się podoba Smile.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 05:10 PM
Post: #7
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Dlatego prosiłem o opinie, bo wiem jak to jest. Nigdy nie dogodzisz wszystkim, zawsze ktoś będzie niezadowolony. A jak się z nimi skontaktować?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 06:29 PM
Post: #8
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Wpisz w wyszukiwarkę grupa-tense.pl i w na pewno znajdziesz zakładkę „kontakt”.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 07:25 PM
Post: #9
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Ano przecież, coś ciężko mi się dziś myśli. To pewnie przez te kłopoty, ale mam nadzieję, że niedugo się skonczą.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-22-2017, 08:38 PM
Post: #10
Interesuje mnie Grupa TENSE – opinie mile widziane.
Z pewnością. Wiadomo, na początku będziesz musial trochę zainwestować, ale wkrótce sytuacja się poprawi. Życzę ci tego z całego serca. Też jestem producentem i wiem jak to jest.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | netset.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS